8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek soppen
Skjær opp aromasopp og stek på høy varme. Smak til med salt og pepper.
2
Karamelliser løk
Kutt kepaløk tynt og fres i panne med olje. Ha i sherryeddik, sukker, salt og smør. La den karamellisere seg på lav temperatur til den er gyllen.
3
Lag ostesaus
Smelt Nduja i en kjele på lav temperatur. Når den er helt smeltet, har du i hvetemel og rører godt. Spe i litt og litt melk. Ha over parmesan for å gjøre sausen super «cheesy».
Smak til med salt og pepper. Legg i kjøttbollene og la dem trekke i ostesausen i minimum 10 minutter.
4
Montering
Skjær opp tomat og rødløk i tynne skiver.
Legg først litt ostesaus på wrappen, deretter stekt sopp og karamellisert løk.
Topp med tomat og rødløk, deretter kjøttboller og mer ostesaus.
Fullfør med en god klype med ruccula.