4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kutt av de nederste 2 cm av aspargesene. Skrell de med potetskreller fra ca 4 cm under toppen.
2
Forvell aspargesene i lettsaltet vann i 2-3 min. Legg de rett over i kaldt vann.
3
Servér aspargesene til skinken. Kvern gjerne litt pepper over.
Andre oppskrifter med Tronfjell
Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter
Oppskrift
Egg benedict på svele med Tronfjell spekeskinke og asparges
Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift
Fjøl med spekemat, urterømme og lompe-chips
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift
Grove vafler med ost og Tronfjell spekeskinke
Oppskrift
Stor tapasfjøl med spekemat, knekkebrød og multemarmelade
Oppskrift
Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger
Oppskrift
Vafler med urter, kremost og skinke
Oppskrift
Mørbrad med spekeskinkeaioli
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
Oppskrift