6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del opp kyllingen i 2 lår, 2 vinger og 2 brystfileter. Del hvert lår og bryst i 2. Vend delene med kefir, dekk til å la stå i kjøleskapet over natten.
2
Bland sammen hvetemel og krydder i en bolle. Rør sammen ingrediensene til paneringsrøren til en tykk røre.
3
Varm olje til fritering. Dypp kyllingen i den tørre melblandingen til godt dekket. Rist av ekstra mel. Dypp så i paneringsrøren og så over i melblandingen igjen. Friter i varm olje i 15-18 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Server med sitronbåter.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift