6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del opp kyllingen i 2 lår, 2 vinger og 2 brystfileter. Del hvert lår og bryst i 2. Vend delene med kefir, dekk til å la stå i kjøleskapet over natten.
2
Bland sammen hvetemel og krydder i en bolle. Rør sammen ingrediensene til paneringsrøren til en tykk røre.
3
Varm olje til fritering. Dypp kyllingen i den tørre melblandingen til godt dekket. Rist av ekstra mel. Dypp så i paneringsrøren og så over i melblandingen igjen. Friter i varm olje i 15-18 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Server med sitronbåter.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
![Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Liveche-Hel-ovnsbakt-kylling-med-sitron-og-salvie-3840x3070.jpg)
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift
![Livèchekylling med salvie](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/366893/LIVECHEKYLLING-bredde.jpg)
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
![Melkebraisert Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Melkebraissert-kylling-3840x3070.jpg)
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
![Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Spr-tt-kyllingskinn-3840x3070.jpg)
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
![Coq au riesling med Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Coq-au-riesling-3840x3070.jpg)
Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift
![Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Grillet-kylling-med-ovnsbakte-poteter-grillet-salat-og-Kientzheim-saus-3840x3070.jpg)
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift