6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del opp kyllingen i 2 lår, 2 vinger og 2 brystfileter. Del hvert lår og bryst i 2. Vend delene med kefir, dekk til å la stå i kjøleskapet over natten.
2
Bland sammen hvetemel og krydder i en bolle. Rør sammen ingrediensene til paneringsrøren til en tykk røre.
3
Varm olje til fritering. Dypp kyllingen i den tørre melblandingen til godt dekket. Rist av ekstra mel. Dypp så i paneringsrøren og så over i melblandingen igjen. Friter i varm olje i 15-18 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Server med sitronbåter.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling

Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift

Livèchekylling med salvie
Oppskrift

Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift

Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift

Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift