4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok risen med kokosmelk og vann til al dente. Rør inn kokosmasse og salt.
2
Sett ovnen på 220 °C. Gni kyllingen med olivenolje, krydre med salt og pepper og legg utover en ildfast form. Stek i ovnen i 25 minutter.
3
Rør sammen yoghurt, most ingefær og matcha-te. Smør blandingen utover kyllingen og stek videre i 5-10 minutter.
4
Server kyllingen med kokosris. Dryss over vårløk og ev. litt matcha-te ved servering.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Taco med kylling og salsa
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift