4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok opp buljong med, limeblad, ingefær, sitrongress og chili. Trekk over svak varme i 20 minutter.
2
Tilsett nudler og kalkun.
3
Vask og rens sjalottløk, vårløk og sopp. Skjær vårløk og sjalottløk i skiver og riv soppen og tilsett. La trekke i 10 minutter.
4
Smak til med soyasaus og litt fish sauce. Dryss over finhakket koriander ved servering.
Andre oppskrifter med kalkunfilet
Kalkunfilet med blomkålrisotto
Oppskrift
Kalkunfilet med råmarinert fennikelsalat
Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk
Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
Oppskrift
Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet
Oppskrift
Kalkunpålegg med grønnkål-chips
Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos
Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip
Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing
Oppskrift
Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift