Spanias ikoniske sandwichvariant har fokus på rustikke brødvarianter og smaksrike, kjøttbaserte toppinger. Den er ofte basert på en baguett («pan de barra») og kan fylles med alt fra spansk skinke til manchego, omelett eller chorizo. Sandwichene serveres både varme og kalde. Selv om alle har sin egen vri på den, er den aller viktigste faktoren kvalitetsingredienser.
1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bocadillos med Chorizo og chimichurri
Bland sammen alle ingrediensene til chimichurri. Eventuelt bruk morter.
2
Del pølsene på skrått, i to eller tre biter og stek dem til gjennomvarme, til karamelliserte kanter i en stekepanne med litt fett.
3
Smør chimichurri på innsidene av baguetten, ha i litt småbladet salat og legg i chorizo.
4
Bocadillos med Tronfjell spekeskinke og vellagret ost
Bland sennep og majones og smør på begge blingsene. Fyll med skinke, ost og salatblader.