4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Salsa
Kutt tomat, rødløk og chili i små biter. Ha det i en bolle, press over lime og smak til med salt. Finhakk koriander og bland inn. Sett til side.
2
Stek kyllingen raskt i litt olje. Snitt reddik og kål med mandolin.
3
Fordel salsa, kyllingbiter, kål og reddik i tacolefser. Avslutt med en skvis lime og et dryss koriander.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift