4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett sousvide på 90 °C og la svinenakken få 1 time i badet. Etterstek i ovn i folie på 180 °C i 10 minutter. Riv kjøttet i biter og drypp over saus.
2
Kok ris etter anvisning på pakken
Skrell og del agurk og vårløk.
3
Saus
Rør sammen hoisinsaus og limesaft.
4
Dipsaus
Finhakk vårløk og sjalottløk og legg til side. Bland sammen fiskesaus, limejuice og sukker i en bolle og rør til sukkeret er oppløst. Bland inn chili, vårløk og sjalottløk.
5
Server kjøttet med agurk, vårløk, kokt ris og dipsaus.
Andre oppskrifter med svinenakke

Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetstappe
Oppskrift

Glasert svinenakke med eple-, selleri- og fennikelsalat
Oppskrift

Grillet svinenakke med terrine, løkkompott og soya
Oppskrift

Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk
Oppskrift

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift

Ramen med bacon og egg
Oppskrift

Pytt i panne med egg og bacon
Oppskrift

Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk
Oppskrift

Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift