4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett sousvide på 90 °C og la svinenakken få 1 time i badet. Etterstek i ovn i folie på 180 °C i 10 minutter. Riv kjøttet i biter og drypp over saus.
2
Kok ris etter anvisning på pakken
Skrell og del agurk og vårløk.
3
Saus
Rør sammen hoisinsaus og limesaft.
4
Dipsaus
Finhakk vårløk og sjalottløk og legg til side. Bland sammen fiskesaus, limejuice og sukker i en bolle og rør til sukkeret er oppløst. Bland inn chili, vårløk og sjalottløk.
5
Server kjøttet med agurk, vårløk, kokt ris og dipsaus.
Andre oppskrifter med svinenakke
Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetstappe
Oppskrift
Glasert svinenakke med eple-, selleri- og fennikelsalat
Oppskrift
Grillet svinenakke med terrine, løkkompott og soya
Oppskrift
Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk
Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift
Ramen med bacon og egg
Oppskrift
Pytt i panne med egg og bacon
Oppskrift
Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk
Oppskrift
Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift