4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Braisert svinekjake
Brun svinekjakene godt med salt og pepper og legg de i en passende ovnspanne. Skjær grønnsakene i fine terninger og legg i. Slå juicen over.
Dekk til og bak i ovn på 180 °C i ca. 2 timer.
La alt stå og hvile i minst 1 time før du tar kjøttet ut av pannen. Sil kraften, jevn sausen med maizena og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
2
Syrlige grønnsaker
Kok kålrot, blomkål og brokkoli hver for seg, stek dem sammen og risle over litt vinaigrette. Avslutt med hakka persille.
3
Friterte jordskokker
Skrubb jordskokkene og skjær dem i biter. Friter dem på middels varme i ren olje.
Ps! De blir aldri sprø, men gode!
Andre oppskrifter med Dudefood
Dudefood: Shredded chicken
Oppskrift
Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift
Dudefood: Burger - know your meat!
Oppskrift
Dudefood: How to pull a pig
Oppskrift
Dudefood: Ovnsstekt lammebog med krydderolje og gorgonzolaomelett
Oppskrift
Dudefood: Cuvette - a secret piece of heaven
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift
Andre oppskrifter med svinekjaker
Blings med Ægirmarinerte svinekjaker
Oppskrift
Ægirmarinerte svinekjaker med selleri- og søtpotetstappe
Oppskrift
Oktoberfest - Øl-stuing med ægirmarinert svinekjake og bratwürst
Oppskrift
Smørbrød med cottage cheese og Ægirmarinert svinekjake
Oppskrift
Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift