4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell og kutt søtpotet og sellerirot i terninger som kokes møre. Sil av vannet og lag en stappe ved å mose potetene. Ha i smør og spe inn melk til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.
2
Del stjerneløk og sopp i fire, bacon i biter som brunes i panne. Hell over oksekraft, soyasaus og urter, og la det koke i noen minutter.
3
La svinekjakene skåret i skiver trekke i sausen et par minutter før de serveres med stappe og et dryss granateplekjerner over.
Andre oppskrifter med svinekjaker

Blings med Ægirmarinerte svinekjaker
Oppskrift

Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker
Oppskrift

Oktoberfest - Øl-stuing med ægirmarinert svinekjake og bratwürst
Oppskrift

Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift

Smørbrød med cottage cheese og Ægirmarinert svinekjake
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift