Strimlet kyllingkebab med tomatsalat, urtefries og tzatziki

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Urtefries:

Sett ovnen på 230°C.

Ha fries i en bolle med olivenolje, urter, hvitløkspulver og en god klype flaksalt. Bland godt med hendene og fordel over et stekebrett med bakepapir.

Stek i 15-20 minutter, rør underveis og la steke til sprø og gylne.

2

Tzatziki:

Del agurk på langs og skrap ut frøene med en teskje. Riv agurken grovt, klem ut så mye vann som mulig og ha i en bolle med yoghurt. Press i hvitløk og bland inn eddik, olje og hakkede urter. Smak til med salt og sett til side.

3

Stek kyllingstrimlene i 1 ss vegetabilsk olje, til gylne og gjennomstekte.

Del tomatene i skiver og snitt rødløk fint.

Server kyllingkebab med pitabrød, urtefries, tomat, rødløk og tzatziki.