Steaksandwich og Røkt Bratwürst med karamellisert rødløk og Dijonnaise

2 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Ungfe striploin og bratwürst

Rens Ungfe striploin for sener og fett og stek til medium/rå. Snitt pølsene og stek til gjennomvarme.

2

Karamellisert rødløk

Skrell og del løken i tykke skiver, ca. 1 cm brede. Stek i olje, dryss over sukker og stek dem til gylne. Hell i vann og kok løken lett mør. Tilsett eddik og kok forsiktig inn. Avslutt med å røre inn smør.

3

Dijonnaise

Rør sammen majones og sennepene.

4

Del bagetten i to på langs og fyll med spinatblader, majones, revet Gruyère, pimientos og karamellisert løk. Stek bagetten i et toastjern eller i stekeovnen på 180 °C, under noe som trykker den sammen, f. eks to panner. Del bagetten i to på midten og server på fjøl med bratwürst, chips, ekstra Pimientos, cornichons og ekstra aioli.