Steak Haché Burger med smørstekt sopp, trøffelmajo og brie

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Smørstekt sopp

Rens og del sopp i biter. Varm smør i en stor panne, tilsett sopp og stek på middels varme til soppen er gyllen. Tilsett hvitløk og urter. Smak til med salt og pepper, og fjern urtekvister før servering.

2

Trøffelmajones

Ha egg, dijonsennep, eddik, olje, trøffelolje, salt og pepper i en høy, smal beholder. Sett stavmikseren i bunnen og kjør til majones. Smak til med mer trøffelolje, salt, pepper og eddik hvis det trengs.

3

Steak Haché

Vær forsiktig når du tar Steak Haché ut av pakken. Bruk gjerne stekespade. Varm olje i en stekepanne og brun Steak Haché på begge sider til mørk gyllen. Tilsett smør, dra pannen av varmen og øs med smør. La hvile i pannen.

4

Montering og servering

Rist burgerbrød på snittsidene, legg på trøffelmajones, salat og stekt sopp. Legg på Steak Haché, topp med brie og syltet løk.