Spareribs med BBQ-saus, grillet maissalsa og rosmarin-pommes frites

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Vask, skrell og kutt potetene i passende biter til pommes frites. Skyll under rennende vann i 15 min og tørk de godt før de friteres i 160 °C.

2

La de renne av seg. Sett varmen opp til 180 °C og fritér potetene raskt en gang til, nå med rosmarin i oljen. La de renne av seg på et papir, og dryss over salt.

3

Finhakk løk og hvitløk og ha det og resten av ingrediensene til bbq-sausen i en kjele og la det hele småkoke i ca. 30 min. Kjøl litt ned og kjør den glatt med en stavmikser.

4

Ha maiskorn i en grillpanne og stek de lett. Finhakk tomater og rødløk, og bland det sammen med mais og koriander, smak til med salt og pepper.

5

Varm opp spareribs enten i ovn, panne eller grill, og server med bbq-saus, maissalsa og pommes frites.