20 4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell poteter og løk. Potetene skjæres i skiver og løken finhakkes.
2
Ha oljen i stekepanna og surr potetene og løken til de blir myke. Fordel blandingen i små former eller i én stor.
3
Visp sammen egg, salt og pepper og hell over.
4
Stek på svak varme til omeletten stivner, ca. 10-12 minutter.
5
Server med Salami Siliana på spyd.
Andre omelettoppskrifter
Omelett med skogsopp
Oppskrift
Omelett med kremost
Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift
Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød
Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift
Bondeomelett
Oppskrift
Salamiomelett
Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift
Eggerøre med kremost
Oppskrift
«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift