20 4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell poteter og løk. Potetene skjæres i skiver og løken finhakkes.
2
Ha oljen i stekepanna og surr potetene og løken til de blir myke. Fordel blandingen i små former eller i én stor.
3
Visp sammen egg, salt og pepper og hell over.
4
Stek på svak varme til omeletten stivner, ca. 10-12 minutter.
5
Server med Salami Siliana på spyd.
Andre omelettoppskrifter

Omelett med skogsopp
Oppskrift

Omelett med kremost
Oppskrift

Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift

Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift

Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød
Oppskrift

Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift

Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift

Bondeomelett
Oppskrift

Salamiomelett
Oppskrift

Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift

Eggerøre med kremost
Oppskrift

«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift