Fremgangsmåte
1
Roastbiff med remulade og syltet rødløk
Remulade: Ha majones i en bolle og bland inn cornichons, kapers, sitronsaft, sennep og finhakket persille.
Syltet rødløk: Skrell, del løk i tynne skiver og ha i en bolle. Kok opp vann, sukker og eddik, til sukkeret er oppløst. Hell over løken og la stå til avkjølt.
Smør brødet med remulade. Legg på roastbiff og topp med syltet rødløk. Pynt med spiselige blomster.
2
Skinke på knuste erter
Knuste erter: Ha ertene i en bolle med olje og finhakket basilikum. Knus til grovt og smak til med sitron, salt og pepper.
Legg ertene på brødet. Topp med skinken og pynt med spiselige blomster.
3
Eggerøre og røkelaks
Lag eggerøre. Smør brødet med smør og legg på eggerøren. Topp med røkelaks og pynt med dill.
4
Egg og reker på aioli
Aioli: Ha egg, sennep, salt, pepper og finhakket hvitløk i en stavmikserkolbe. Tilsett olje i en tynn stråle mens du kjører til majones. Smak til med sitron.
Smør brødet med aioli. Legg på kokte egg og reker. Pynt med karse og spiselige blomster.
5
Karbonade på nypotetsalat
Nypotetsalat: Del potetene i små terninger. Finsnitt vårløk og bland i en bolle med kapers, majones, rømme, sennep, persille og gressløk. Smak til med salt og pepper og vend inn potetene.
Smør brødet med smør. Legg på salatblader. Varm og del karbonader - og legg på toppen. Pynt med tomatbåter, løk, brønnkarse, knust potetchips og spiselige blomster.
6
Bacon på skinkesalat med erter
Skinkesalat: Ha pizzaskinke i en bolle og rør inn majones, rømme og sennep. Finhakk vårløk og bland det inn i skinkeblandingen. Vend inn erter og smak til med salt og pepper.
Legg skinkesalat på brødet. Legg på stekt bacon og pynt med kjørvel.
7
Tronfjell velhengt spekeskinke på fetakrem
Fetakrem: Ha fetaost og yoghurt i en liten blender og kjør til en glatt krem.
Smør fetakrem på brødet. Legg på salatblader og topp med Tronfjell velhengt spekeskinke. Pynt med brønnkarse.