4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sliders
Bland kjøttdeig med sennep, salt og pepper og form deigen til små burgere som stekes i panne eller på grill.
2
Slidersbrød
Varm væsken til 37 °C og bland alle ingrediensene i en bolle.Kjør den i en kjøkkenmaskin i ca. 10 minutter. Ha i mer mel hvis det trengs. Hev deigen under plast til dobbel størrelse. Bak ut deigen og lag små fine boller som legges på bakepapir og heves til dobbel størrelse igjen. Pensle med egg og sesamfrø og stek de i ovnen på 225 °C i ca. 10 minutter.
3
Skjær tomat og løk i skiver. Del brødene i to og ha ketchup på bunnen før du legger på ruccula, tomat, rødløk, miniburger og brød. Sticks med cherrytomat øverst.
4
Spicy kjøttspyd
Finhakk løk, hvitløk og en halv chili og bland det sammen med resten av ingrediensene. Form så pølser og stek de i panne eller i ovn til de er gjennomstekt. Tre de på spyd og server med hakket rødløk, chilidryss.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med burgerdeig
Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Burger med ovnsbakte poteter
Oppskrift
Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter
Oppskrift
Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw
Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift
Burger med marinerte tomatskiver
Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Burrito med brisket-deig
Oppskrift
Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift
Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift