4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok pasta etter anvisning på pakken.
2
Finhakk sjalottløk og fres i en varm panne med olje, sitronskall, salt og honning i ca. 2 minutter. Ha i kjøttdeigen og stek til akkurat gjennomstekt mens kjøttet hakkes i biter.
3
Hell over fløte og la småkoke i et par minutter eller til sausen tykner.
4
Hell vannet fra pastaen (spar på litt av kokevannet). Press over saften fra en 1 sitron og vend godt.
5
Rør revet parmesan over i sausen og vend inn pastaen med litt av kokevannet. Spe med nok kokevann til du har en kremet saus. Server med kvernet pepper, revet sitronskall og litt grønt.
Trend: Hot Honey
Søtt og spicy – en klassisk kombinasjon som også fungerer med honning. Kombinasjonen honning og chili (for eksempel chipotle eller habanero) gir en ekstra piff på smaken! Fungerer
til både søte og salte retter.