Fremgangsmåte
1
Gni inn kyllingen med rikelig salt, pepper, litt cayennepepper, og chilipuré. Dryss også krydder inni.
Vask en sitron godt og del den i to. Dytt den inn i kyllingen og stek på 180 °C i ca. 45 minutter.
2
Avkjøl kyllingen med brystet ned for å bevare saftigheten. Ta ut sitronen, rens kyllingen, og plukk den i mindre biter. Press sitronsaften over.
Andre oppskrifter med Dudefood
![Dudefood: Pulled veal brisket](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Pulled-veal-brisket-dudefood.jpg)
Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift
![Dudefood: Burger - know your meat!](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/477416/Know-your-meat-Dudefood-no019555.jpg)
Dudefood: Burger - know your meat!
Oppskrift
![Dudefood: How to pull a pig](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/477394/How-to-pull-a-pig-Dudefood-no019558.jpg)
Dudefood: How to pull a pig
Oppskrift
![Lammebog med gorgonzolaomelett](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Lammebog-med-gorgonzolaomelett.jpg)
Dudefood: Ovnsstekt lammebog med krydderolje og gorgonzolaomelett
Oppskrift
![Dudefood: Cuvette - a secret piece of heaven](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/49043/cuvette.jpg)
Dudefood: Cuvette - a secret piece of heaven
Oppskrift
![Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/svinekjaker.jpg)
Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker
Oppskrift
![Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/501201/Dobbel-cheeseburger-med-sprostekt-chorizo-og-parmesan-Dudefood-no021753_jpg.jpg)
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift