Fremgangsmåte
1
Gni inn kyllingen med rikelig salt, pepper, litt cayennepepper, og chilipuré. Dryss også krydder inni.
Vask en sitron godt og del den i to. Dytt den inn i kyllingen og stek på 180 °C i ca. 45 minutter.
2
Avkjøl kyllingen med brystet ned for å bevare saftigheten. Ta ut sitronen, rens kyllingen, og plukk den i mindre biter. Press sitronsaften over.
Andre oppskrifter med Dudefood
Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift
Dudefood: Burger - know your meat!
Oppskrift
Dudefood: How to pull a pig
Oppskrift
Dudefood: Ovnsstekt lammebog med krydderolje og gorgonzolaomelett
Oppskrift
Dudefood: Cuvette - a secret piece of heaven
Oppskrift
Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift