10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok opp melken. Dryss grynene i og rør til det koker.
2
Kok grøten under lokk i 15-20 minutter, til grynene er møre.
3
Avkjøl grøten litt og rør inn sammenvispet egg. Smak grøten til med sukker.
4
Hell grøten i serveringsbolle eller i en form hvis den skal hvelves. Avkjøl puddingen. Dekk den med lokk så det ikke dannes hinne på den.
5
Rød saus
Kok opp vann og saft. Smak blandingen til. Jevn sausen med potetmel. Hell den i en mugge eller bolle og strø litt sukker over så det ikke blir snerk på den.
Andre dessertoppskrifter
Vaniljeis med bær
Oppskrift
Lemoncurd
Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift