10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok opp melken. Dryss grynene i og rør til det koker.
2
Kok grøten under lokk i 15-20 minutter, til grynene er møre.
3
Avkjøl grøten litt og rør inn sammenvispet egg. Smak grøten til med sukker.
4
Hell grøten i serveringsbolle eller i en form hvis den skal hvelves. Avkjøl puddingen. Dekk den med lokk så det ikke dannes hinne på den.
5
Rød saus
Kok opp vann og saft. Smak blandingen til. Jevn sausen med potetmel. Hell den i en mugge eller bolle og strø litt sukker over så det ikke blir snerk på den.
Andre dessertoppskrifter
![Vaniljeis med bær](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/439246/is_m_bar_40.jpg)
Vaniljeis med bær
Oppskrift
![Lemoncurd](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/344619/SITRON-TREND-LEMONCURD-bredde.jpg)
Lemoncurd
Oppskrift
![Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Sjokolade-og-nøttekuber.jpg)
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift
![Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Creme-brulee-med-sviskekompott.jpg)
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift
![Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Bringebær-med-riskremskum-krokan-og-myke-pepperkaker.jpg)
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift
![Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Tykkmelkspudding.jpg)
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift