10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Potetstappe
Skrell og kok så potetene møre i rikelig med vann.
Hell av kokevannet og ha potetene i en kjøkkenmaskin med grind.
Kjør potetene til mos, tilsett så varm fløtemelk og smør.
Når konsistensen er fin, smak til med salt og pepper.
2
Skrell grønnsakene og del dem i biter.
Vend dem i salt, pepper og litt olje, stek til møre og gylne på 180 °C ca 20 minutter.
3
Varm svinenakken i kokende vann i sousvideposen, evt på damp, eller skjær den i skiver og varm den i bakke under folie på 160 °C.
Andre oppskrifter med svinenakke
Glasert svinenakke med eple-, selleri- og fennikelsalat
Oppskrift
Grillet svinenakke med terrine, løkkompott og soya
Oppskrift
Svinenakke «a la crispy duck» med dipsaus, agurk og ris
Oppskrift
Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk
Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift
Ramen med bacon og egg
Oppskrift
Pytt i panne med egg og bacon
Oppskrift
Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk
Oppskrift
Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift