4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen sitronsaft og -skall, sennep, rømme, salt og pepper og vend kyllingen i blandingen. La marinere i ca. 30 minutter.
2
Skrell og del grønnsakene i biter og del hvitløken i to på tvers. Fordel grønnsakene i en ildfast form, ta kyllingen ut av marinaden og legg inne imellom. Dryss urter over og legg et par klatter med smør rundt omkring.
3
Stek formen i ovnen i ca. 30 minutter eller til kyllingen er gjennomstek. Vend på grønnsakene litt underveis.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift

Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift

Taco med kylling og salsa
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift

Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift