4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Høyrygg av ungfe deles i 3 deler med fibrene.
2
Brun så bitene godt i en stekepanne med litt olje og smør.
3
Krydre med salt og pepper.
4
Rull så kjøttet i clingfilm, sørg for at det blir skikkelig stramt. Bak så kjøttet på 60 °C i ca 8 timer.
5
Om du må regenerere kjøttet anbefales det at du varmer det forsiktig opp på 60 °C før du avslutter med en
skikkelig runde i en stekepanne med smør, urter og ev. litt hvitløk. Da vil du få en fin stekt smak på kjøttet.
6
Hollandaise
Ha eggeplommer, litt vann og sitron i en kjele.
7
Smøret smeltes i egen kjele.
8
Pisk så eggene på medium varme til de tykner (ca 82 °C).
9
Pisk så eggene på medium varme til de tykner (ca 82 °C).
10
Ved servering har du i reddiker i tynne skiver, finskårete sukkererter og vårløk. Smak til med salt og litt sitron før du har i urtene helt til slutt.