10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell grønnsakene og del dem i biter. Vend dem i salt, pepper og litt olje, stek til møre og gylne på 180 °C i ca 20 minutter.
2
Skrell potetene og kok de møre i rikelig med saltet vann.
3
Varm karbonadene i ovn på 170 °C ca 15 minutter eller i stekepanne på middels varme.
4
Server med brun saus og tyttebærsyltetøy.
Andre oppskrifter med karbonade
![Karbonadesmørbrød på 5 ulike måter](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Gilde-pannestekte-karbonader-inspirasjon-bredde.jpg)
Karbonadesmørbrød på 5 ulike måter
Oppskrift
![Karbonader med løk](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Eldregull-Karbonade-med-lok-og-egg-no1920x1080.jpg)
Karbonader med løk
Oppskrift
![Høyt karbonadesmørbrød med aioli](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Nortura_KARBONADER-10163_web.jpg)
Høyt karbonadesmørbrød med aioli
Oppskrift
![Karbonader med viltsaus, stekt sopp og ovnsbakte poteter](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Gilde-karbonader-med-viltsaus-stekt-sopp-og-ovnsbakte-poteter-no019420-683.jpg)
Karbonader med viltsaus, stekt sopp og ovnsbakte poteter
Oppskrift
![Karbonader med egg på pannestekt landbrød](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Karbonader_egg.jpg)
Karbonader med egg på pannestekt landbrød
Oppskrift
![Hawaii - Loco Moco](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/HAWAII_Loco-moco02-1340.jpg)
Hawaii - Loco Moco
Oppskrift
![Biffkarbonader med løk, poteter og brun saus](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/biffkarbonader.jpg)
Biffkarbonader med løk, poteter og brun saus
Oppskrift
![Kyllingkarbonader med fløtepoteter og brokkoliblanding](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/kyllingkarbonader.jpg)
Kyllingkarbonader med fløtepoteter og brokkoliblanding
Oppskrift
![Kyllingkarbonader med urterømme, bakte neper og potet](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/430899/kyllingkarbonade_18.jpg)
Kyllingkarbonader med urterømme, bakte neper og potet
Oppskrift