4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen sitronsaft og -skall, sennep, rømme, salt og pepper og vend kyllingen i blandingen. La marinere i ca. 30 minutter.
2
Skrell og del grønnsakene i biter og del hvitløken i to på tvers. Fordel grønnsakene i en ildfast form, ta kyllingen ut av marinaden og legg inne imellom. Dryss urter over og legg et par klatter med smør rundt omkring.
3
Stek formen i ovnen i ca. 30 minutter eller til kyllingen er gjennomstek. Vend på grønnsakene litt underveis.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Taco med kylling og salsa
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift