Fremgangsmåte
1
Legg kalvebrystet i en passende kjele med spekket løk (1 hel gul løk med et laurbærblad festet med to nellikspiker) og ha i vann til det dekker. Kok sakte opp. Når det har kokt noen minutter skummer du bort urenhetene. La det småkoke i ca. 2 timer eller til kjøttet løsner fra beina.
2
La kjøttet avkjøles i kraften og ta ut den spekkede løken. Skjær bort overflødig fett. Riv i biter med en gaffel eller med hendene.
Andre oppskrifter med brisket

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux
Oppskrift

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift