Fremgangsmåte
1
Legg kalvebrystet i en passende kjele med spekket løk (1 hel gul løk med et laurbærblad festet med to nellikspiker) og ha i vann til det dekker. Kok sakte opp. Når det har kokt noen minutter skummer du bort urenhetene. La det småkoke i ca. 2 timer eller til kjøttet løsner fra beina.
2
La kjøttet avkjøles i kraften og ta ut den spekkede løken. Skjær bort overflødig fett. Riv i biter med en gaffel eller med hendene.
Andre oppskrifter med brisket
Burrito med brisket-deig
Oppskrift
Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift
Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift
Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift
Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux
Oppskrift
Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift