4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sprø løk
Skrell og del løk i tynne skiver.
Varm opp olje til ca. 140°C og friter løken i porsjoner.
Ta opp med hullsleiv og legg på tallerken med kjøkkenpapir.
2
Blomkålkrem
Rens blomkål og del i store buketter. Kok mørt i vann og hell fra.
Ha i kjøkkenmaskin med smør og kjør til pure.
Ha i fint revet parmesan og bland inn.
3
Varm opp stekeovn til 250-300°C, gjerne med pizzafunksjon.
Bak ut pizzadeigen og smør på med ønsket mengde blomkålkrem.
Fordel over baconterninger og stek pizzaene til perfekt stekt. (Tid avhenger av ovn og temperatur, følg med)
Dryss over sprøstekt løk, skavet parmesan og urter. Server!
Grunnoppskrifter på pizzadeig finner du her:
Grunnoppskrift pizzadeig - enkel variant med Tipo-00
Grunnoppskrift pizzadeig - napolitansk, langtidshevet