1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter. Smør tomatsaus utover.
2
Snitt asparges på langs og fordel 2/3 utover med bacon i skiver og mozzarella i biter. Lag små groper til eggene og knekk dem rett på pizzaen.
3
Krydre med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 15-20 minutter. Topp med resten av aspargesen og basilikum ved servering.
Andre pizzaoppskrifter
Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift
Meat lovers pizza
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift