2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C.
2
Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 2 tynne bunner. (Oppskriften finner du her..)
Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
3
Stek kjøttdeig mens du rører rundt, til den er brun. Vend inn sursøt saus og soya og sett til side. Sprøstek bacon.
4
Del vårløk i tynne skiver og finhakket chili. Smør crème fraîche på bunnene og spre kjøttdeig utover. Topp med bacon, vårløk, chili og mozzarella i biter.
5
Stek i ovnen i 15-20 minutter.
Server med frisk koriander, ristede cashewnøtter og ekstra chili.
Andre pizzaoppskrifter
Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift
Meat lovers pizza
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift
3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift