2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Mos hvitløk og bland med crème fraîche. Krydre med salt og pepper og rør ev. inn litt hakkede urter. Spre sausen utover bunnen.
3
Del løk og tomat i skiver og fordel utover med asparges, mozzarella i biter og skiver av coppa fra Tynset.
Stek i ovnen i 15-20 minutter.
Topp med spekeskinke og friske urter før servering.
Andre pizzaoppskrifter
Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift
Meat lovers pizza
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift
3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift