Pastasalat med kalkun, egg, asparges og spicy urte-ranchdressing

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Kok asparges 1 minutt, avkjøl i kaldt vann. Del i biter.

Kok egg hardt eller smilende. Avkjøl i kaldt vann. Del i to.

Snitt fennikel tynt og legg i iskaldt vann.

2

Syltet rødløk

Skrell, del løk i tynne skiver og ha i en bolle.

Kok opp vann, sukker og eddik, til sukkeret er oppløst.

Hell over løken og la stå til avkjølt.

3

Spicy, urte-ranchdressing

Ha lettrømme, majones, melk, hvitløk, urter, chili og sitron i en liten blender og kjør til en jevn, grønn saus. Smak til med salt og pepper.

4

Salat

Kjør fennikel i salatslynge. Legg pasta på fat og fordel over asparges, egg, fennikel, skiver av kalkun og noen ringer syltet rødløk.