4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Kok asparges 1 minutt, avkjøl i kaldt vann. Del i biter.
Kok egg hardt eller smilende. Avkjøl i kaldt vann. Del i to.
Snitt fennikel tynt og legg i iskaldt vann.
2
Syltet rødløk
Skrell, del løk i tynne skiver og ha i en bolle.
Kok opp vann, sukker og eddik, til sukkeret er oppløst.
Hell over løken og la stå til avkjølt.
3
Spicy, urte-ranchdressing
Ha lettrømme, majones, melk, hvitløk, urter, chili og sitron i en liten blender og kjør til en jevn, grønn saus. Smak til med salt og pepper.
4
Salat
Kjør fennikel i salatslynge. Legg pasta på fat og fordel over asparges, egg, fennikel, skiver av kalkun og noen ringer syltet rødløk.