4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del gulrot, selleri, løk og hvitløk i små biter. Varm olje i en stor gyte og fres grønnsakene under omrøring til myke.
2
Del sopp i skiver, tilsett og fres videre i 10-15 minutter. Ha i kvernet kjøtt, salt og pepper og stek videre mens kjøttet hakkes i biter, ca. 10-15 minutter.
3
Rør inn tomatpuré og stek videre i ca. 3 minutter. Hell over kraft og vin, legg i timian og laurbærblad og la småkoke i 30-40 minutter til en tykk saus.
4
Kok pasta al dente i lettsaltet vann og la renne av. Server med bolognese, revet parmesan, finstrimlet basilikum og chiliflak.
Andre oppskrifter med burgerdeig
Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Burger med ovnsbakte poteter
Oppskrift
Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter
Oppskrift
Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw
Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift
Burger med marinerte tomatskiver
Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Burrito med brisket-deig
Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift
Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift