4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del gulrot, selleri, løk og hvitløk i små biter. Varm olje i en stor gyte og fres grønnsakene under omrøring til myke.
2
Del sopp i skiver, tilsett og fres videre i 10-15 minutter. Ha i kvernet kjøtt, salt og pepper og stek videre mens kjøttet hakkes i biter, ca. 10-15 minutter.
3
Rør inn tomatpuré og stek videre i ca. 3 minutter. Hell over kraft og vin, legg i timian og laurbærblad og la småkoke i 30-40 minutter til en tykk saus.
4
Kok pasta al dente i lettsaltet vann og la renne av. Server med bolognese, revet parmesan, finstrimlet basilikum og chiliflak.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med basilikumaioli
Oppskrift

Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift

Burger med ovnsbakte poteter
Oppskrift

Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter
Oppskrift

Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw
Oppskrift

Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift

Burger med marinerte tomatskiver
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift

Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift