4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Brun lammefileten raskt i en panne, og reduser varmen. La indrefiletene steke til en kjernetemperatur på 58 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter før det skjæres i passe serveringsstykker. Rull stykkene i finhakket bladpersille.
2
Skrell jordskokken og del den opp i mindre terninger. Ha melk, hvitløk, fløte og kyllingbuljong i en kjele, og kok jordskokken mør. Kjør dette i blender til en glatt konsistens. Bruk en ISI spumaflaske, til å lage skummet på tallerkenen.
3
Del endiven i to på langs, legg den i en ildfast form. Tilsett eplemost og hvitvin. Ha finhakket hvitløk og timian over. Stek til endiven er mør i ovn på 180 °C.
4
Skrell potetene og skjær de i ønsket form. Sautér potetene gylne på middels varme til de er møre.