4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Karamellsaus: Ha vann i en kjele og varm opp på høy varme. Hell i sukker og kok opp. La koke i 3-4 minutter, til sukkeret begynner å bli gyllent. Du trenger ikke røre underveis bare vipp og snu litt på kjelen, slik at alt sukkeret smelter. Når alt er smeltet og det bobler over det hele, ta kjelen fra platen. Hell forsiktig i fløten. Pisk inn smør og smak til med salt.
2
Lun pannekakene i folie i ovnen.
3
Server lune pannekaker med is og karamellsaus.
Andre pannekakeoppskrifter
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift