1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Varm pannekakene i convectionovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand.
2
Skjær eplet i skiver og stek i middels varm panne med smør og kanel.
3
Topp pannekaken med eplet, legg på brie, dryss over hakkede nøtter og hell over litt honning.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift