1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Vask spinat og vårløk, stek dette lett i varm panne med smør,litt salt og pepper
2
Kutt av de nederste to cm. på aspargesen. Kok opp lettsaltet vann, og kok aspargesen i 1 minutt.
3
Varm opp pannekakene, og fordel fyllet på disse to.
Andre oppskrifter med pannekaker

Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift

Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift

Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift

Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift