1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Vask spinat og vårløk, stek dette lett i varm panne med smør,litt salt og pepper
2
Kutt av de nederste to cm. på aspargesen. Kok opp lettsaltet vann, og kok aspargesen i 1 minutt.
3
Varm opp pannekakene, og fordel fyllet på disse to.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift