1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
La ertene ligge i bløt i vann over natten. La også knoken ligge i vann, men noen timer er nok.
2
Hell av vannet på begge, og legg erter og knoke sammen i kjele, og dekk med friskt vann. Kok opp, og kok i ca. 1-1,5 time, til ertene er nesten møre. Fjern erteskall underveis som løsner og flyter opp. Tilsett hakkede grønnsaker og kok til dette og ertene er helt møre.
3
Ta ut knoken, fjern beinet, og skjær i biter. Ha dette tilbake i suppen, kok opp igjen, smak til med pepper og timian.
4
Stek flesket i varm panne, og server dette med varm pannekake og ertesuppen.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift