1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
La ertene ligge i bløt i vann over natten. La også knoken ligge i vann, men noen timer er nok.
2
Hell av vannet på begge, og legg erter og knoke sammen i kjele, og dekk med friskt vann. Kok opp, og kok i ca. 1-1,5 time, til ertene er nesten møre. Fjern erteskall underveis som løsner og flyter opp. Tilsett hakkede grønnsaker og kok til dette og ertene er helt møre.
3
Ta ut knoken, fjern beinet, og skjær i biter. Ha dette tilbake i suppen, kok opp igjen, smak til med pepper og timian.
4
Stek flesket i varm panne, og server dette med varm pannekake og ertesuppen.
Andre oppskrifter med pannekaker

Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift

Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift

Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift