4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Pisk fløten til krem med litt sukker. Fyll pannekaken med krem og rull sammen.
2
Kutt bananene i tynne skiver og dryss et tynt lag sukker over.
Svi av sukkeret med brenner.
3
Hell over saus, legg på iskule og dryss over hakkede pistasjnøtter.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift