Fremgangsmåte
1
Varm pannekakene i convectionovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand.
2
Tilbehør:
- Blåbærsyltetøy
- Lønnesirup
- Vaniljekesam
- Aprikoschutney:
Kutt aprikosene i strimler, kok de opp med vann og sukker, småkok på middels varme ca 10 minutter,
til aprikosene er møre og vann og sukker er blitt til sirup. Bland inn finhakket chili etter eget ønske.
- Eplekompott med tranebær og pinje:
Kutt eplet i små terninger, kok opp med sukker, litt vann og kanel.
Småkok i 10 minutter uten å røre noe særlig, da går eplene i stykker.
Tilsett pinje og tranebær.
- Rødløk og fikenkompott med sultaner:
Kok opp rødløk, eddik, vann og sukker, småkok i 10 minutter.
Vend inn sultaner og fiken.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift