Fremgangsmåte
1
Varm pannekakene i convectionovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand.
2
Tilbehør:
- Blåbærsyltetøy
- Lønnesirup
- Vaniljekesam
- Aprikoschutney:
Kutt aprikosene i strimler, kok de opp med vann og sukker, småkok på middels varme ca 10 minutter,
til aprikosene er møre og vann og sukker er blitt til sirup. Bland inn finhakket chili etter eget ønske.
- Eplekompott med tranebær og pinje:
Kutt eplet i små terninger, kok opp med sukker, litt vann og kanel.
Småkok i 10 minutter uten å røre noe særlig, da går eplene i stykker.
Tilsett pinje og tranebær.
- Rødløk og fikenkompott med sultaner:
Kok opp rødløk, eddik, vann og sukker, småkok i 10 minutter.
Vend inn sultaner og fiken.
Andre oppskrifter med pannekaker

Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift

Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift

Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift

Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift