Fremgangsmåte
1
Brun en hel romtemperert utbeinet lammebog (med salt og pepper på fettsiden) til den er gyllen. Stek den i ovnen på 120 °C i ca. 40 min. Snu den slik at fettsiden vender opp og la den hvile i 15 minutter. Pensle den med krydderolje og server med gorgonzolaomelett.
2
Krydderolje
Bland sammen med stavmikser eller i morter.
3
Gorgonzolaomelett
Bland alt til en røre, hell i en stekepanne. Sett stekepannen i ovnen på 140 °C til egget har blitt fast.
Andre oppskrifter med lammebog
![Langtidsstekt lammebog med gulrot og småløk 01](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Langtidsstekt-lammebog-med-gulrot-og-småløk_01.jpg)
Langtidsstekt lammebog med gulrot og småløk
Oppskrift
![Salt lammebog med kålrotstappe](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Salt-lammebog-med-kålrotstappe.jpg)
Salt lammebog med kålrotstappe og kokte poteter
Oppskrift
![Lammebog med sjysaus og saltbakte beter](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Lammebog-med-sjysaus-og-bakte-beter.jpg)
Lammebog med sjysaus og saltbakte beter
Oppskrift
![Lammebog med linseragu, grillet spisskål og konfiterte tomater - mangler produkt](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Lammebog-med-linseragu.jpg)
Lammebog med linseragu, grillet spisskål og konfiterte tomater
Oppskrift
![Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Kremet-kyllingsuppe-og-sandwich-med-svinenakke.jpg)
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift
![Lam i dill med rotgrønnsaker og potetpuré](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/441620/lam_i_dill_6.jpg)
Lam i dill med rotgrønnsaker og potetpuré
Oppskrift