10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok pasta al dente, hell av vannet og tilsett olivenolje.
2
Tilsett finhakket paprika og ruccula samt salt og pepper.
3
Varm opp kyllinglårene på 180 °C i ca 20 min (fra tint tilstand).
Andre oppskrifter med kyllinglår

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift

Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift

Taco med kylling og salsa
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift

Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift