2-4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smør brødskivene med smør og grill på høy varme på begge sider. Del hvitløkfedd i to og gni brødskivene godt med snittflaten.
2
Finhakk hvitløk, del løk i båter og sopp i skiver. Fres alt i en panne med smør til mykt.
3
Dryss over hakkede urter og litt pepper og hell over omelettmix. Rør noen minutter og sett pannen i ovnen på 200 °C til egget har satt seg, ca. 20 minutter.
4
Server omeletten med grillet hvitløksbrød.
Andre omelettoppskrifter

Omelett med skogsopp
Oppskrift

Omelett med kremost
Oppskrift

Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift

Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift

Spansk omelett med salami-spyd
Oppskrift

Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift

Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift

Bondeomelett
Oppskrift

Salamiomelett
Oppskrift

Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift

Eggerøre med kremost
Oppskrift

«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift