2-4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smør brødskivene med smør og grill på høy varme på begge sider. Del hvitløkfedd i to og gni brødskivene godt med snittflaten.
2
Finhakk hvitløk, del løk i båter og sopp i skiver. Fres alt i en panne med smør til mykt.
3
Dryss over hakkede urter og litt pepper og hell over omelettmix. Rør noen minutter og sett pannen i ovnen på 200 °C til egget har satt seg, ca. 20 minutter.
4
Server omeletten med grillet hvitløksbrød.
Andre omelettoppskrifter
Omelett med skogsopp
Oppskrift
Omelett med kremost
Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift
Spansk omelett med salami-spyd
Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift
Bondeomelett
Oppskrift
Salamiomelett
Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift
Eggerøre med kremost
Oppskrift
«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift