1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finhakk sjalottløk og stek myk i en panne før du tilsetter soppen og gir den en forsiktig varmebehandling. Smak til med salt og pepper, evt sitronzest.
2
Ha litt olje og en liten klatt smør i en veldig varm liten stekepanne. Hell omelettmixen i pannen, rør forsiktig rundt med en slikkepott og dra av varmen.
3
Ha over småspinat, parmesan og den varme soppen. Brett omeletten i to. Den skal ikke ha satt seg helt og ha minimalt med farge på utsiden.
4
Legg på tallerken. Anrett med mer parmesan og evt småsalat eller spirer.
Andre omelettoppskrifter
Omelett med kremost
Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift
Spansk omelett med salami-spyd
Oppskrift
Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød
Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift
Bondeomelett
Oppskrift
Salamiomelett
Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift
Eggerøre med kremost
Oppskrift
«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift