8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kalkunbrystet stekes ved 160 °C i ca. 40 minutter til en kjernetemperatur på mellom 70-72 grader.
2
Kok svineknoken i godt med vann i ca. 2 ½ timer eller til kjøttet løsner fra beinet.
3
Finhakk løk og hvitløk og del sopp i biter.
Varm olje i en gryte og fres løk, hvitløk og sopp til gyllent, ca. 10 minutter.
4
Tilsett hermetiserte tomater og kraft, og kok opp. Skyll bønnene godt og rør dem inn.
5
Tilsett timian, pølser, salt og pepper og kok i 5 minutter. Server ved siden av kjøttet med sennep.
Andre oppskrifter med kalkunfilet
Kalkunfilet med blomkålrisotto
Oppskrift
Kalkunfilet med råmarinert fennikelsalat
Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk
Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
Oppskrift
Kalkunpålegg med grønnkål-chips
Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos
Oppskrift
Tom yam suppe med kalkun og nudler
Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip
Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing
Oppskrift
Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift