8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kalkunbrystet stekes ved 160 °C i ca. 40 minutter til en kjernetemperatur på mellom 70-72 grader.
2
Kok svineknoken i godt med vann i ca. 2 ½ timer eller til kjøttet løsner fra beinet.
3
Finhakk løk og hvitløk og del sopp i biter.
Varm olje i en gryte og fres løk, hvitløk og sopp til gyllent, ca. 10 minutter.
4
Tilsett hermetiserte tomater og kraft, og kok opp. Skyll bønnene godt og rør dem inn.
5
Tilsett timian, pølser, salt og pepper og kok i 5 minutter. Server ved siden av kjøttet med sennep.
Andre oppskrifter med kalkunfilet

Kalkunfilet med blomkålrisotto
Oppskrift

Kalkunfilet med råmarinert fennikelsalat
Oppskrift

Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk
Oppskrift

Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
Oppskrift

Kalkunpålegg med grønnkål-chips
Oppskrift

Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
Oppskrift

Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos
Oppskrift

Tom yam suppe med kalkun og nudler
Oppskrift

Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip
Oppskrift

Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing
Oppskrift

Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift