Fremgangsmåte
1
Kylling, hummus, vårløk og granateple
Start med å lage hummus. Mos kikertene i en liten food processor med resten av ingrediensene. Smak til med salt og tynn eventuelt ut med litt vann hvis konsistensen blir for tykk.
Stek strimlet kylling hvis du bruker denne.
Snitt hjertesalat, vårløk og reddik fint. Bank ut granateplekjerner.
Varm opp vaffelplatene hvis du ønsker og fordel et par spiseskjeer hummus på hver plate.
Fordel salat, kylling, vårløk og reddik. Dryss over granateplekjerner.
2
Salami Siliana og avokado
Varm opp vaflene hvis du ønsker.
Bland majones og smak til med Srirachasaus.
Fordel på vaffelplatene og legg på skiver av avokado, salami og agurk.
3
Roastbiff, pepperrotrømme og stekt løk
Snitt reddiker tynt.
Bland rømme og pepperrot.
Varm vaffelplatene hvis du ønsker og fordel på rømme, reddik, skiver av roastbiff og spirer.
Server med sprøstekt løk.
4
Laks, avokado og egg
Kok egg etter ønske eller bruk Prior kokte skrelte egg i lake.
Varm opp vaffel hvis du ønsker og fordel på spirer, røkelaks, avokado i skiver og egg.
5
Koreansk-inspirert med kylling, råkost og sesamdressing
Finsnitt kål og agurk.
Bland ingrediensene til dressingen.
Varm vaffelen hvis du ønsker og legg på råkost og kylling.
Dryss over hakket chili, sesamfrø og koriander.
Server med Srirachasaus.
6
Chevre og beter med valnøtter og honning
Bak rødbetene i en form på 180 °C til møre. Skrell og del i små terninger.
Snitt hjertesalat fint.
Varm opp vaffelplater hvis du ønsker.
Fordel over snittet salat, beter og nøtter.
Smuldre over chevre og drypp over honning.
Dryss på litt timianblader.