2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del mørbraden og ta ut senen i midten. (Vi har brukt kun den smale filetdelen.) Gni inn kjøttet med salt og pepper. Brun kjøttet på alle sider i varm panne med litt nøytral olje. Stek kjøttet i ovn på 130 °C til en kjernetemperatur på 54 °C. La kjøttet hvile i ca 15-20 minutter før du skjærer det i skiver.
2
Spekeskinkeaioli
Skjær spekeskinken i strimler. Ha eggene i en bolle sammen med hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, salt og olje. Sett en stavmikser i bunn og kjør på full styrke samtidig som du drar mikseren oppover, til det blir en homogen masse. Bland spekeskinken inn i aiolien.
3
Anrett skivene av mørbraden på tallerken og legg spekeskinkeaiolien over. Legg til slutt litt finstrimlet spekeskinke på toppen som pynt
Andre oppskrifter med mørbrad
![Biffsnadder av mørbrad med bearnaise](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/5665306/Biffsnadder-med-bearnaise.jpg)
Biffsnadder av mørbrad med bearnaisesaus
Oppskrift
![Tapasfjøl med storfe mørbrad, bakte sjampinjonger med chorizo, ovnsbakte småpoteter, røkt papirkaaioli og bakt salsa](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Tapasfjøl-med-mørbrad.jpg)
Tapasfjøl med storfe mørbrad, bakte sjampinjonger med chorizo, ovnsbakte småpoteter, røkt papirkaaioli og bakt salsa
Oppskrift
![Bakt mørbrad av lam med hasselbacknepe, Egg 63, parmesanskum og persillerotchips](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Lam-mørbrad-frå-hardanger.jpg)
Bakt mørbrad av lam med hasselbacknepe, Egg 63, parmesanskum og persillerotchips
Oppskrift
![Planke med helgrillet storfe mørbrad med bakt Mont d´Or, båtpoteter, bakte hvitløk, skinkesurret asparges og chimichurri](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Storfe-mørbrad-board-3840x3070.jpg)
Planke med helgrillet storfe mørbrad med bakt Mont d´Or, båtpoteter, bakte hvitløk, skinkesurret asparges og chimichurri
Oppskrift
![«Fredagsbiff» av Storfe Mørbrad med bakt sellerirot, urtesmør, peppersaus og grønne bønner](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Mørbrad-med-bakt-sellerirot.jpg)
«Fredagsbiff» av Storfe Mørbrad med bakt sellerirot, urtesmør, peppersaus og grønne bønner
Oppskrift
![Dudefood: Burger - know your meat!](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/477416/Know-your-meat-Dudefood-no019555.jpg)
Dudefood: Burger - know your meat!
Oppskrift
![Langtidsstekt lammelår med hvitløk, ansjos og rosmarin](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/491302/Langtidsstekt-lammelar-med-hvitlok-ansjos-og-rosmarin.jpg)
Langtidsstekt lammelår med hvitløk, ansjos og rosmarin
Oppskrift
![Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/HAWAII_Plate-Lunch-1559.jpg)
Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Oppskrift
![Kushuyaki eller Yakitori](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/381738/YAKITORI-bredde.jpg)
Kushuyaki eller Yakitori
Oppskrift
![Lammemørbrad med karamellisert kålrotkrem, konfitert løk og glasert rosenkål](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Lammemørbrad-med-karamellisert-kålrotkrem.jpg)
Lammemørbrad med karamellisert kålrotkrem, konfitert løk og glasert rosenkål
Oppskrift