6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 190 °C. Gni kyllingen godt inn med olje, salt og pepper og legg i en ildfast form. Bind sammen bena.
2
Hell over melk og ha i kanelstang, timian, sammen med sitroner og hvitløk delt i halve.
3
Stek i ovnen i 1,5 time. Sausen vil skille seg, det er helt normalt og smaker godt. Server kyllingen med saus ved siden av.
Tips! Server gjerne med smørdampede grønnsaker, hakkede pistasjnøtter og moste poteter. For en ekstra luksuriøs variant kan du legge tynne skiver med trøffel under skinnet på kyllingen.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift